Gunborg

Written by Teron

This lady. She is the source to so much love in our family, and I don’t know anyone being as caring as she is. 


LÄR KÄNNA

Född i metropolen Tibro, som enda barnet till , Gunborg var en

MIN GUNBORG

Min mormor har funnits där sedan dagen jag föddes. Hon har tålmodigt spelat puttekula, fia-med-knuff och alla andra spel vi ville spela. Hon lät oss aldrig vinna, men någon gång emellanåt hade hon nog allt lite ”otur” och förlorade en omgång. Hon spelade med varje gång jag ”glömde plånboken” när vi va på stan eller när vi var och fikade, och skrattade hjärtligt när jag senare även glömde betala tillbaka.

Hon har varit tuff också. Hon lät oss inte bestämma och göra precis som vi ville, utan man skulle göra rätt för sig i alla lägen. Hon höll oss om ryggen när vi var i knipa och hittade alltid en rättvis lösning när jag om syrran var osams.

Hon är världen bästa kock! Hemma i lägenheten i Tibro går man inb – och rullar ut. Det är fantastiska måltider med  alltid minst 2 efterrätter. Hennes kyckling är den saftigaste jag någonsin ätit och köttbullarna är tio gånger bättre än mamma scans. Teknik må inte vara hennes starkaste sida, men det vägs upp av värme och historier, gärna om oss.

Det hon vill allra helst är att umgås med vänner och familj. Vi har alltid varit viktigast och kommit i första hand.

REFLEKTERA

INSPIRERAS AV

Hon är 100% kärlek och värme. Familjen är det viktigaste i hela världen och det är hon som satt familjens värdegrund och alla mysiga kalas och det faktum att hela släkten är väldigt närstående varandra är hennes förtjänst.

MORMOR, DETTA ÄR DIN LÅT